Ga naar hoofdinhoud
Van bruiloft tot bedrijfsfeest, de beste kwaliteit
kasteel maurick vught

Een volle dansvloer op jullie bruiloft bij Kasteel Maurick

Een bruiloft dj bij Kasteel Maurick zorgt voor een volle dansvloer. Tenminste dat is zijn taak. DJ Giel van Draaimeesters is bruiloft dj en heeft inmiddels al vele geslaagde trouwfeesten verzorgd bij Kasteel Maurick in Vught. Ook dit jaar staan we weer regelmatig op deze prachtige locatie. De lichtshows komen hier heel mooi tot hun recht, denk bijvoorbeeld eens aan de XL show in combinatie met de vloerspots. Ook een lasershow met vuurwerk behoort hier tot de mogelijkheden. 

Kasteel Maurick Vught – trouwen

Kasteel Maurick in Vught is een fantastische plek om te trouwen, een ware belevenis. Kasteel Maurick Vught
Wil je trouwen op een mooi romantisch kasteel in de omgeving van Den Bosch, vraag dan ook zeker hier naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft. 
Net onder ‘s-Hertogenbosch, ligt er verscholen in de prachtige natuur van Vught een sprookjesachtig kasteel.
Een lange oprijlaan, een gracht, ophaalbrug, torens, een binnenplein, dit kasteel heeft het allemaal.
Vanwege de ligging, is deze trouwlocatie goed te bereiken vanuit Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht of uit de rest van Nederland.
Bovendien ligt er een ruime parkeergelegenheid naast het kasteel. Met al deze faciliteiten, ook op culinair en feestelijk gebied, is dit de perfecte locatie voor uw trouwdag of bedrijfsevenement.

 

Feest / Bruiloft op Kasteel Maurick Vught

Kasteel Maurick heeft diverse mogelijkheden en zalen voor jullie feest.
Bij een bruiloft hoort natuurlijk een feest, na het diner met de daggasten volgt meestal de feestavond met alle avondgasten.
Wij verzorgen graag de invulling van uw feestavond. DJ Giel is gespecialiseerd in bruiloften en bedrijfsfeesten en weet perfect hoe hij de zaal van deze trouwlocatie omtovert tot een gigantisch mooi feest. Door middel van de juiste muziek en de juiste verlichting is in no-time de dansvloer gevuld met dansende mensen. 
Tijdens jullie diner met de daggasten, wordt de show opgebouwd. Wanneer ’s avonds het feest begint, staat alles klaar en kunnen de eerste dansbewegingen gemaakt worden. Nadat alle gasten aan het einde van de feest weer naar huis gaan, kunnen jullie in de bruidssuite terugkijken op een waanzinnig geslaagde avond.

Kasteel Maurick Vught locatie

Maurick 3
5261 NA Vught
073 204 80 28
info@kasteel-maurick.nl
www.kasteel-maurick.nl
facebook: www.facebook.com/KasteelMaurickVught

Back To Top