Skip to content
Dé bruiloft dj voor Brabant en allround dj

Lasershow op je feest of bruiloft

Een spectaculaire toevoeging op het feest, is bij DJ Giel zonder meer de lasershow.
Wie dit ooit in het echt heeft gezien, kan dit zeker bevestigen.
De lasershow bestaat uit RGB lasers met een vermogen 2.0 Watt en wordt computer gestuurd.

Exclusieve toevoeging 

Er zijn meerdere aanbieders / disco shows die een laser in het pakket hebben of aanbieden, helaas is dit vaak niet te vergelijken met de lasershow van ons. Er zijn hierin veel soorten en verschillen en wij hebben gekozen voor het beste. 
De RGB kleuren, de hoge scan rate (snelheid vd spiegels), de dimbare analoge diodes van bij elkaar 2.0 watt, maken deze show vrij uniek. Dit alles is ook nog eens computergestuurd, waardoor de meest strakke projecties mogelijk zijn.

Kan een lasershow op elk feest of bruiloft?

Nee, helaas niet elk feest of elke locatie is geschikt voor een lasershow.
Sowieso is handig om te weten, dat de laser niet de hele avond aan staat, maar juist alleen tijdens bepaalde momenten en bijpassende muziek. De laser is een mooie toevoeging bij dance-muziek in al zijn vormen, maar bijvoorbeeld bij Rock, hip-hop, NL-talig, 70’s en 80’s muziek is dit niet passend.

Daarbij moet de zaal geschikt zijn, niet te klein en te laag. Ook is het voor een lasershow enorm belangrijk dat je de stralen ziet.
Dit doen we door de ruimte te vullen met lichte nevel van een hazer (hele dunne rook).
Sommige locaties hebben een rookmeldsysteem, dat niet uitgeschakeld kan worden. Dit is erg jammer, want dan kan de hazer niet gebruikt worden en is de lasershow sterk af te raden om dat het effect dan geen waardevolle toevoeging meer heeft.

Lasershow op bruiloft
Back To Top