Skip to content
Dé bruiloft dj voor Brabant en allround dj

Het verhaal achter de onderneming

Mijn naam is Giel (41jr), eigenaar van Draaimeesters – Sound, light & dj’s.
Ik verzorg het complete pakket van licht, geluid en muziek op uw feest of bruiloft.
De onderneming is in april 2012 opgericht als DJ Giel entertainment en  sindsdien heb ik al vele feesten mogen verzorgen.
In 2022 vierden we ons 10 jarig jubileum. Ik ben begonnen als freelance dj en was vooral actief in café’s en discotheken.
De steeds groter wordende vraag om ook op bruiloften en bedrijfsfeesten te gaan draaien, ligt ten grondslag aan de oprichting van DJ Giel entertainment. Omdat kwaliteit een belangrijk aspect is voor mij, heb ik gekozen voor de beste apparatuur, heb ik alles in eigen beheer en richt ik me op 1 boeking per avond.

De compleet verzorgde shows van zeer hoge kwaliteit, de professionaliteit en het persoonlijke contact bleken een schot in de roos. Er blijkt nog steeds een grote vraag naar dj’s die op deze manier werken. Vaker zie je bedrijven die zich richten op kwantiteit , dus zoveel mogelijk shows willen verkopen. We blijven vernieuwen, zo is het assortiment van extra opties uit eigen beheer is elk jaar gegroeid.

Professioneel allround dj

Doordat bij ons de nadruk op de kwaliteit ligt en niet op kwantiteit, ben ik bij elk feest persoonlijk betrokken.
Vanaf het allereerste contact tot aan het feest heeft u één aanspreekpunt, direct bereikbaar.
Ik vind het iedere keer weer ontzettend leuk om de wensen van de klant, om te zetten naar een topfeest!
Het is fijn dat ik mijn ervaring kan gebruiken en delen met mijn klanten. Elke week een volle dansvloer met dansende mensen geeft een enorme kick en is natuurlijk erg leuk om te doen. Een geslaagd feest komt echter niet zomaar uit de lucht vallen, dat is het resultaat van een goede voorbereiding, het moment dat alle puzzelstukjes op z’n plek vallen. Om deze hoge kwaliteit te kunnen garanderen, moeten alle onderdelen stuk voor stuk goed zijn. Ik draai met heel veel plezier en geniet van een succesvolle avond, maar het is hard werken. Niet alleen op de avond zelf, ook in alle voorbereiding gaat veel energie zitten. Ik denk dat hier vooral het verschil zit tussen een professioneel dj en iemand die voor zijn hobby wat plaatjes draait.

Welke bruiloft dj moeten we nu kiezen?

Door mijn jarenlange ervaring en brede repertoire maak ik een feest voor alle gasten.
Als allround dj, gebruik ik het liefst alle genres om met alle gasten van jullie feest een topfeest te maken.
Ik draai de juiste muziek op het juiste moment en gebruik mijn enthousiasme om de dansvloer van begin tot eind gevuld te houden.
Mijn draaistijl is het best te omschrijven als; energiek, up-tempo, dansbaar, herkenbaar, afwisselend, adequaat en vooral juist getimed.
In mijn ogen moet ieder nummer raak zijn, het dansen gaat automatisch en door een fijne afwisseling wordt iedereen onderdeel van het feest. Dus… houden jullie van een energiek feest en vergelijkbaar met een ‘groot feestcafe’ dan ben je mij aan het juiste adres.

Kleding en uitstraling

Zoals onze shows staan te stralen op ieder feest, zo moet de dj dat ook achter de djbooth.
Bij Draaimeesters zie je geen dj met een stropdas of driedelig pak. Dit zien we wel erg veel bij onze conculega’s, maar wij willen geen karikatuur dj zijn.
We lopen er uiteraard netjes bij, maar we kleden ons ‘casual chique’.
De dj maakt het feest, daar staat of valt de hele avond mee, toch moet een dj in mijn ogen een bepaalde bescheidenheid hebben.
Een professionele dj doet zijn werk goed, heeft er plezier in en probeert het iedereen naar de zin te maken.
In onze visie moet een dj één worden met het feest en de gasten, samen maken zij het feest. Dus bij ons geen overbodige grappen, praatjes, hoedjes, trucjes en accessoires. Maar een dj die zijn werk serieus neemt, het publiek feilloos aanvoelt en er samen een heel mooi topfeest van maakt.

Werkgebied: Regio Noord Brabant, Eindhoven – Den Bosch

Waarom dj Giel?: veel ervaring, gezellige muziek waarbij de wens van de klant centraal staat, volume van de muziek is altijd aangepast aan de gelegenheid en het aantal personen, mooie verlichting, professionele werkwijze, persoonlijke benadering, goede prijs/kwaliteit verhouding, doel = tevreden klanten!

Back To Top