Skip to content
Dé bruiloft dj voor Brabant en allround dj
bruiloft dj

Een ‘festival bruiloft’ jullie feest in festivalsfeer

In mijn ogen zegt de term ‘festivalbruiloft’ vooral iets over de sfeer en het thema dat je op je bruiloft laat terugkomen. Bij een festival kun je denken aan foodtrucks, kraampjes, feesttenten, bbq, muziek en sfeervolle verlichting. Als je dat soort elementen wilt laten terugkomen op je bruiloft kun je het een festivalbruiloft noemen.

Hoe begin ik met het organiseren van onze bruiloft in festivalstijl?

Het belangrijkste bij het organiseren van jullie trouwdag is het kiezen van een locatie en het vastleggen van de datum. De locatie bepaald al voor een groot deel de sfeer en beleving van de dag. Wil je bijvoorbeeld een mooie feesttent, natuurlijke omgeving, een buiten ceremonie, diner geserveerd vanuit foodtrucks en daarna een knalfeest, dan moet je opzoek naar een locatie waar dat allemaal kan. Helaas zijn er maar weinig feestlocaties waar je al die mogelijkheden hebt. Gelukkig kunnen wel veel locaties voor een groot deel mee in die wensen en zul je misschien wat concessies moeten doen. Zo zijn er trouwlocaties met een permanente stretchtent of een sfeervolle binnenplaats waar je een groot gedeelte van de dag kunt organiseren. Soms moet het feest bijvoorbeeld binnen worden gehouden ivm geluidsnormen. Zo heb ik al bij talloze locaties het feest mogen organiseren in festivalstijl. Ik verzorg complete shows, dus een dj achter een djbooth met een lichtshow en een geluidssysteem om het echte festivals gevoel te ervaren.

Een bruiloft in een tent? is dat veel werk?

Een festival bruiloft, oftewel een complete bruiloft regelen is natuurlijk veel werk en ik snap goed dat er veel mensen tegenop zien. Toch is een feest op een eigen locatie het overwegen waard. Je hebt natuurlijk wel de ruimte nodig, een groot stuk gras of een weiland. Er zal een tent gehuurd moeten worden, meubilair, styling, toiletwagen, stroomvoorziening etc. Draaien jullie je hand hier niet voor om en wil je de uitdaging aan gaan. De Draaimeesters helpen graag mee en willen hun ervaring graag delen.

Back To Top