Skip to content
Dé bruiloft dj voor Brabant en allround dj

Bruiloft dj Kasteel Henkenshage – St. Oedenrode

Zoek je een dj voor jullie bruiloft bij Kasteel Henkenshage, kijk dan vooral even naar de shows van Draaimeesters. Onze DJ neemt een complete show mee met licht en geluid, volledig verzorgd. Tijdens de kennismaking nemen we jullie trouwdag en feestavond door en bespreken we alle mogelijkheden. We verzorgen ieder jaar vele bruiloften op deze toplocatie en kunnen jullie daarom uitstekend adviseren. Onze shows passen perfect in de sfeer en entourage van dit prachtige kasteel. We zijn in het bezit van complete shows om uw feest te voorzien van een mooie licht show met subliem geluid. Hiermee zorgen we, dat de dansvloer de hele avond vol staat.

Trouwen in Kasteel Henkenshage

Kasteel Henkenshage
Trouwen op Kasteel Henkenshage

Kasteel Henkenshage in Sint Oedenrode is een erg geliefde trouwlocatie bij bruidsparen. Wil je trouwen op een romantische en stijlvolle trouwlocatie, dan is dit Kasteel in Sint-Oedenrode wellicht wat u zoekt. Bovendien vormt de omgeving en het kasteel een prachtige achtergrond voor jullie huwelijk. Ook is de catering in zeer goede handen van La Casserole Luxe Catering.

DJ huren voor het feest van jullie bruiloft

Maak van jullie bruiloft een topfeest! Wij helpen u graag verder. Gaat u trouwen op deze prachtige trouwlocatie, dan wilt u vast als afsluiting van uw trouwdag een knalfeest in het kasteel. We hebben alles in huis voor een topfeest. Naast een goede cateraar is een professionele dj ook enorm belangrijk voor het slagen van uw feest. Daarom is het belangrijk een dj te kiezen die zijn vak verstaat.
Een allround dj met een topgeluidsset en een passende en veelzijdige lichtshow.
Kortom deze bruiloft dj heeft de ervaring om uw feest van begin tot eind perfect te regelen.
Vraag of DJ Giel nog beschikbaar is op uw trouwdatum, zodra dat het geval is, kan er een vrijblijvende optie geplaatst worden .
De shows van www.draaimeesters.com zijn all-inclusive en voor deze locatie vrij van reiskosten.

Locatie Kasteel Henkenshage

(La Casserole)
Laan Van Henkenshage 3 5492 BH Sint-Oedenrode
Telefoon: 0413 – 47.83.95
https://www.la-casserole.nl/kasteel-trouwen
https://www.facebook.com/KasteelHenkenshage
https://www.instagram.com/kasteelhenkenshage

Back To Top