Skip to content
Dé bruiloft dj voor Brabant en allround dj
sax dj

DJ met Saxofonist – Sax en DJ

Een saxofonist met een dj, oftewel “Sax and DJ” een te gekke combinatie voor jullie feest. De combinatie van een saxofoon met dj is geschikt voor diverse feesten, van een bruiloft tot bedrijfsborrel.
Meestal zien we de combinatie van een DJ met een live saxofonist meer terug op de wat ‘luxere feesten’.
Het is uiteraard een hele gave toevoeging voor het feest, maar het kost natuurlijk ook wel wat.
Willen jullie deze toevoeging op het feest en past het binnen jullie budget, dan is het slim om snel de beschikbaarheid te checken.

Live DJ met Sax geeft extra sfeer en interactie op het feest

De DJ draait zijn plaatjes zoals hij dat als geen ander kan, de saxofonist speelt met de dj mee, gaat tussen de mensen staan zorgt voor nog meer sfeer en interactie. De muziek is net zo allround als anders, maar dan aangevuld met de heerlijke sounds van de live Sax. We zitten dus niet gebonden aan een vast genre, maar spelen in op het publiek. Dit kan met top40, house, lounge, jazz maar natuurlijk ook de welbekende dance classics en oldies. De muzikant staat lekker op de dansvloer te spelen, mensen staan om hem heen te dansen en samen met dj wordt het een groot feest.

Wat kost een Saxofonist op ons feest?

De saxofonist speelt een aantal ‘setjes’ met de dj mee. Dit zijn meestal zo’n 3 tot 4 setjes van ongeveer 20 minuten. De saxofonist improviseert tijdens het spelen en maakt er met dj een showtje van.
De saxofonist is een muzikant en wordt als artiest in gehuurd. Naast zijn saxofoon neemt hij ook de benodigde apparatuur mee; oa mengpaneel, draadloze microfoon, draadloze in-ear monitoring etc.
De muzikanten spelen ook nog in diverse bands, dus het is belangrijk om tijdig te informeren naar de beschikbaarheid. Vraag dan ook meteen even naar de actuele gage. Je moet wel denken aan prijzen vanaf €375,-

Back To Top