Skip to content
Dé bruiloft dj voor Brabant en allround dj

Een bruiloft dj met een keurmerk?

“Heb ik een bruiloftdj nodig met een keurmerk en wat is de toegevoegde waarde?” Een heel kort antwoord hierop is nee en er is geen toegevoegde waarde.
Dit kan ik in alle eerlijkheid zeggen omdat ik zelf heb overwogen om een keurmerk aan te vragen. Een keurmerk zegt absoluut niets over de kwaliteit van een dj of van een show.
Bij een keurmerk wordt er gecheckt of je op papier het één en ander op orde hebt. U kunt begrijpen dat een papierencontrole niets zegt over de kwaliteiten van een dj.

Een keurmerk wordt afgegeven op naam van een bedrijf, men komt dus niet kijken naar de dj aan het werk.
Als het bedrijf met keurmerk een 16jarige dj in dienst neemt en op uw bruiloft neer zet, dan snapt u wel dat zo’n keurmerk niets wil zeggen.

Ervaren dj op bruiloft

Een goede kwaliteitsmeter is de ervaring die een dj heeft. In een persoonlijk gesprek met uw dj komt u er snel genoeg achter wat de ervaring is van uw dj.
Draaien op een bruiloft is een vak, dat laat je over aan een professional. De professional is diegene die op uw feest komt, dus niet alleen het bedrijf waarvoor hij werkt.
Ik ben een enorme voorstander van een persoonlijk gesprek met de dj die uw feest gaat verzorgen. Dit is een absolute toevoeging voor het slagen van uw feest.
Kortom een keurmerk is helemaal niet nodig, u betaald onnodig meer  en het zegt net zoveel als een inschrijving bij de kvk.

Back To Top