Skip to content
Dé bruiloft dj voor Brabant en allround dj
kasteel geldrop bruiloft dj

Kasteel Geldrop (bruiloft) feest

Trouwen op Kasteel Geldrop (De Kasteelhoeve op Landgoed Kasteel Geldrop) is razend populair.
Bruidsparen en hun gasten voelen zich snel thuis op deze romantische trouwlocatie.
De omgeving en het kasteel zijn een prachtige achtergrond voor een schitterend huwelijk.
Daarbij is de complete dag van huwelijksvoltrekking tot de feestavond in zeer goede handen van trouwspecialist Véronique van Raamsdonk.
Met meerdere prachtige ruimtes en tal van mogelijkheden op culinair gebied, is dit een top locatie te noemen.

Kasteelhoeve – Kasteel Geldrop

Bruiloft dj op Kasteelhoeve Geldrop

Bruiloft dj Giel sluit met een prachtig feest jullie trouwdag in stijl af. Je leeft vaak lang naar deze dag toe, een dag vol spanning en emotie en blijdschap. De feestavond is het moment om eindelijk eens lekker los te gaan en de spanningen van de dag eraf te dansen met je vrienden, familie, collega’s etc.
Een goed feest laat je verzorgen door een professional. Doordat wij gespecialiseerd in bruiloften en hier heel veel ervaring mee hebben, is het feest bij ons in goede handen.

Kasteel Geldrop, een top trouwlocatie

Onze show is te boeken voor bruiloften op top-trouwlocaties in Noord-Brabant, De Kasteelhoeve is een bekende locatie voor ons.
We komen hier graag een feest verzorgen. Door een fijne samenwerking en goede afstemming met deze feestlocatie wordt de show in stilte opgebouwd terwijl jullie heerlijk zitten te dineren. Hierdoor staat alles klaar op het moment wanneer jullie met de gasten door de grote deuren van de brasserie naar de kasteelhoeve komen.
Draaimeester Giel weet als geen ander, hoe jullie feest het beste feest sinds tijden wordt. Tijden een persoonlijke kennismaking bespreken we jullie dag en jullie wensen helemaal door.
We vinden persoonlijk contact enorm belangrijk, daarom werken we niet met boekingskantoren of tussenpersonen. Alles onder 1 dak, dus een dj met een compleet pakket van licht en geluid. De directe bereikbaarheid van jullie dj, draagt ongemerkt veel bij aan het slagen van de feestavond.

Laat je informeren over onze prachtige en professionele shows, vraag een optie aan en plan een gratis en vrijblijvend gesprek.

Adres Landgoed Kasteel Geldrop 


Helze 8
5662 JG Geldrop
T 040-7874561
info@kasteelhoevegeldrop.nl
www.kasteelhoevegeldrop.nl
Facebook: @KasteelhoeveGeldrop

Back To Top