skip to Main Content
Van bruiloft tot bedrijfsfeest, de beste kwaliteit
dj eindhoven

DJ Eindhoven voor jullie feest in de regio

Bruiloft DJ Eindhoven
Bruiloft dj Eindhoven

Bruiloft dj Eindhoven, DJ Giel (eigenaar van Draaimeesters) komt zelf uit Son en Breugel bij Eindhoven. Onze specialisatie is het verzorgen van dj met licht en geluid op feesten en met name bruiloften. We verzorgen feesten binnen de grenzen van Noord Brabant, maar het vaakst in regio Eindhoven. We verzorgen complete drive-in shows voor diverse feesten, waarvan de meeste boekingen trouwfeesten zijn.
Draaimeesters – Sound, Light & DJ’s is een professioneel bedrijf dat kwaliteit en klanttevredenheid als belangrijkste criteria heeft.

Trouwen in Eindhoven en afsluiten met een feest

Als u van afwisselende en vooral dansbare muziek houdt is een DJ van Draaimeesters de beste optie voor uw trouwfeest in regio Eindhoven. Een echte allround dj kan met alle muziekstijlen en genres overweg, voor een bruiloft is dat ideaal.
Om uw trouwfeest te laten slagen is muziek één van de belangrijkste elementen.
Vooraf worden uw wensen besproken tijdens een vrijblijvend gesprek.
We bespreken o.a. uw muzikale wensen, zodat jullie feest ook echt jullie feest wordt.

Drive In Show met dj, licht & geluid in Eindhoven

Een DJ van Draaimeesters komt met een complete drive in show naar de feestlocatie, we hebben zelf een licht en geluidsinstallatie en bouwen deze op. U kunt kiezen uit diverse shows en uiteraard kan er ook een show op maat gemaakt worden wanneer u dat wenst.
Alle shows zijn van hoge kwaliteit en bestaan uit professionele apparatuur. De verlichting is afgestemd op het feest en de muziek. Geen onnodig drukke lichtshow, maar een stijlvolle en chique show met veelzijdige LED spots.
Met LED kan elke kleur of kleurencombinatie gemaakt worden. Soms zijn bruiloften in een bepaald kleurenthema, dat is bij led goed te realiseren. Naast een mooie lichtshow is een perfect klinkende geluidsinstallatie ook erg belangrijk voor een dj op uw trouwfeest in de regio Eindhoven.
Bij Draaimeesters is het geluid in ieder geval van zeer hoge kwaliteit, mooi en helder geluid op zowel harde en zachte volumes.
Kortom een discoshow hoog van niveau. Dit kunnen bestaande locaties zijn, maar natuurlijk ook in een tent of loods op een privé-locatie.

Feest DJ Regio Eindhoven

Bruiloft DJ voor regio Eindhoven; Zoals deze gemeenten in Zuidoost-Brabant.
Asten, Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Deurne, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Heeze-Leende, Helmond, Laarbeek, Nuenen c.a., Sint Oedenrode, Veghel, Vught
Oirschot, Reusel-De Mierden, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, en Waalre.

Back To Top