Skip to content
Dé bruiloft dj voor Brabant en allround dj
bruiloft dj eindhoven

Bruiloft DJ voor Eindhoven en omstreken

Op zoek naar een Bruiloft dj in Eindhoven? DJ Giel van Draaimeesters komt zelf uit Son en Breugel bij Eindhoven. We verzorgen feesten binnen de grenzen van Noord Brabant, maar het vaakst in regio Eindhoven. Onze specialisatie is het verzorgen van een topfeest met licht en geluid, met name op bruiloften. We verzorgen complete drive-in shows, het enige dat we nodig hebben is een stopcontact.
Draaimeesters – Sound, Light & DJ’s is een professioneel bedrijf dat kwaliteit en klanttevredenheid als belangrijkste criteria heeft.

Bruiloft DJ Eindhoven
Bruiloft dj Eindhoven

Trouwen in Eindhoven en afsluiten met een feest

Als u van afwisselende en vooral dansbare muziek houdt is DJ Giel van Draaimeesters de beste optie voor uw trouwfeest in regio Eindhoven.
Een echte allround dj kan met alle muziekstijlen en genres overweg, voor een bruiloft is dat ideaal.
Om uw trouwfeest te laten slagen is de muziek één van de belangrijkste elementen, maar uiteindelijk is het de optelsom van de hele show.
Goed geluid, dus loepzuiver op alle volumes en een aansluitende lichtshow zijn ook een belangrijk onderdeel voor een geslaagd feest.
Vooraf worden uw wensen besproken tijdens een gesprek, we bespreken o.a. uw muzikale wensen, zodat jullie feest ook echt jullie feest wordt.

DJ Eindhoven

Drive In Show Eindhoven – DJ met licht & geluid

De DJ van Draaimeesters komt met een complete drive in show naar de feestlocatie, we hebben zelf een licht en geluidsinstallatie en bouwen deze op.
Alle shows zijn van hoge kwaliteit en bestaan uit professionele apparatuur. De verlichting is afgestemd op het feest en de muziek. Geen onnodig drukke lichtshow, maar een stijlvolle en chique show met veelzijdige LED spots.
Met LED kan elke kleur of kleurencombinatie gemaakt worden. Soms zijn bruiloften in een bepaald kleurenthema, dat is bij led goed te realiseren. Naast een mooie lichtshow is een perfect klinkende geluidsinstallatie ook erg belangrijk voor een dj op uw trouwfeest in de regio Eindhoven.
Bij Draaimeesters is het geluid in ieder geval van zeer hoge kwaliteit, mooi en helder geluid op zowel harde en zachte volumes.
Kortom een discoshow van hoog niveau. We zijn bekend met bijna alle toplocaties in Eindhoven, maar kunnen de show ook plaatsen in een tent of loods op een privé-locatie.

Feest DJ Regio Eindhoven

Bruiloft DJ voor regio Eindhoven; Zoals deze gemeenten in Zuidoost-Brabant.
Asten, Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Deurne, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Heeze-Leende, Helmond, Laarbeek, Nuenen c.a., Sint Oedenrode, Veghel, Vught
Oirschot, Reusel-De Mierden, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, en Waalre.
Mill,

fifth NRE Eindhoven

Het Ketelhuis – Eindhoven
Back To Top