Skip to content
Dé bruiloft dj voor Brabant en allround dj

Trouwen op Kasteel Tongelaar Mill

Op een prachtige locatie, verscholen in de groene natuur, ligt deze schitterende trouwlocatie en feestlocatie te wachten op jullie feest. Deze locatie in Mill moet je zeker gezien hebben, als je op zoek bent naar een hele mooie en unieke trouwlocatie.
Middels een eigen weg, dwars door de natuurlijke omgeving van deze historische plek kom je aan bij Kasteel Tongelaar in Mill

Adres Kasteel Tongelaar

kasteel tongelaar
Kasteel Tongelaar Mill

Tongelaar 12 – 16
5451 HS, Mill (bij Nijmegen)

Autonavigatie:
Hoogedijk, Mill

www.kasteeltongelaar.nl

Facebook pagina

 

Een topfeest op een top locatie

Deze locatie biedt diverse mogelijkheden afgestemd op uw wensen.
Van een bruiloftsfeest tot personeelsfeest of verjaardag, er valt altijd iets te vieren.
Ben je bezig met het regelen van een feest bij Kasteel Tongelaar, neem dan vrijblijvend contact op met dj Giel. Deze toplocatie is perfect geschikt voor een topfeest. We willen graag voorzien in dat topfeest en samen met jullie er alles aan doen, dat het ook echt een topfeest wordt. Een ervaren en gezellige allround dj is hiervoor heel belangrijk. In combinatie met de beste apparatuur op het gebied van licht en geluid, zorgt dj Giel voor een feest waar nog lang over nagepraat zal worden. 

Onze werkwijze, van een persoonlijk gesprek naar een mooi feest.

Als u geïnteresseerd bent, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We checken als eerste of jullie datum nog beschikbaar is.
Als dat het geval is, kunt u een optie nemen. We plannen dan een persoonlijk maar vrijblijvend gesprek. Samen met de dj die op jullie feest komt draaien, wordt het feest doorgenomen. Alle wensen worden in kaart gebracht en de mogelijkheden van de verschillende shows  worden toe gelicht. Na het gesprek ontvangen jullie per mail een vrijblijvende offerte. Als die getekend is, dan is de boeking een feit en zijn jullie verzekerd van een topfeest! 

Bruiloft DJ Giel – Kasteel Tongelaar Mill
Back To Top