Skip to content
Dé bruiloft dj voor Brabant en allround dj

Ons verhaal in het kort

Na een prachtige trouwdag willen jullie de bruiloft wellicht afsluiten met een fantastisch dansfeest.
Zoek je een DJ voor jullie bruiloft? Stop even met zoeken en laat je informeren en inspireren door Draaimeesters.
In 2012 heeft Giel het bedrijf DJ Giel entertainment opgericht en vanaf het begin lag de focus op bruiloften.
Inmiddels heet het bedrijf nu Draaimeesters – Sound, Light & DJ’s, maar nog steeds gespecialiseerd in het regelen van een topfeest en vinden van de beste bruiloft dj voor jullie huwelijksdag.

bruiloft dj
Bruiloft dj

Waarom een bruiloft dj? Wat is het verschil?

Er zijn heel veel dj’s in alle soorten kom je ze tegen op internet. Welke dj is nou geschikt voor jullie bruiloft?
Een goede professionele bruiloft dj heeft er zijn werk van gemaakt, om constant kwaliteit af te leveren in de vorm van een geslaagd feest en dan met name in de trouwbranche. In onze ogen moet een bruiloft dj veel ervaring hebben met bruiloften. De dj moet representatief zijn en zal samen met de gasten en het bruidspaar een mooi feest maken. Het bruidspaar moet er volledig op kunnen vertrouwen dat hun trouwdag wordt afgesloten met een feest dat aansluit bij hun wensen. De fundamenten van het feest, worden gelegd tijdens de kennismaking. Na het plaatsen van een optie plannen we een persoonlijk gesprek, dat doen we bij elk bruidspaar. De trouwdag, de feestavond, de muziek, de gasten en alle wensen en verwachtingen worden besproken. Dit gesprek is met de dj die jullie bruiloft zal verzorgen. Tijdens het gesprek voel je gelijk of er een klik is en of de bruiloft dj aansluit bij jullie wensen.
Daarbij is het belangrijk om te weten dat we ook alle apparatuur meenemen, en dat deze van de beste kwaliteit is.
Alle shows worden keurig en netjes opgebouwd en alle afspraken die vooraf worden gemaakt, komen op papier in de offerte.

Bruiloft DJ in Brabant

Gaan jullie trouwen op een feestlocatie in Brabant? Leuk dat jullie ons gevonden heb en lees vooral verder.
Is jullie bruiloft in een andere provincie dan Noord-Brabant, dan is de kans helaas groot dat we jullie moeten doorverwijzen.
Soms doen we wel eens een boeking buiten deze provincie, als de locatie bijvoorbeeld aangrenst of niet veel verder is. Zo draaien we soms ook in Limburg of Gelderland, maar meestal in onze eigen regio (Eindhoven – Den Bosch). Dit heeft o.a. te maken met de afstand, na een geweldige feestavond waarin de dj al zijn energie heeft gestopt, moet hij nog afbouwen en weer naar huis rijden.
Een andere reden is, dat we een goed contact hebben met de feestlocaties in de regio. Op de meeste locaties hebben we al ervaring van een ander feest en als de locatie nog nieuw en onbekend is, rijden we er graag vooraf even naar toe om kennis te maken en de situatie in kaart te brengen. Voor ons geen verassingen op de avond zelf en voor onze klanten een fijne geruststelling dat alles zeker goed komt.

Back To Top