Skip to content
Dé bruiloft dj voor Brabant en allround dj
drive in show

DRIVE-IN SHOW / DISCOSHOW

Een drive-in show of discoshow is de term die vroeger werd gebruikt voor verplaatsbare discotheek.
Tegenwoordig wordt hiermee bedoeld: Een dj die zijn eigen apparatuur mee neemt en dus een complete show kan neerzetten.
Een drive-in show is erg breed inzetbaar, denk hierbij aan:
Bruiloften – Feesten – Personeelsfeesten – Bedrijfspromoties – Etc.

Dj Giel entertainment verzorgd complete drive-in shows, dus een dj incl. alle apparatuur in Noord-Brabant.
Dit doet uiteraard op een professionele wijze, hij neemt alles zelf mee en heeft alleen maar een stopcontact nodig.
Daarbij vindt het belangrijk dat alles er verzorgd uit ziet en dat kabels netjes worden weggewerkt.

De kwaliteit en betrouwbaarheid staan op de eerste plaats, daarom  maken we alleen maar gebruik van professionele merken waarop we kunnen vertrouwen zoals; electro voice, dynacord, pioneer, sennheiser etc.

Waarom een show DJ Giel?

DJ Giel gaat elk weekend op pad met zijn eigen show, die set heeft hij zorgvuldig op elkaar afgestemd.
Hij is uiteraard zuinig op zijn set, maar het grootste verschil in vergelijking met andere aanbieders, is dat DJ Giel enorm veel verstand heeft van de techniek. Bij grote aanbieders wordt een dj die wel aardig plaatsjes kan draaien op pad gestuurd met een set waar hij vaak  weinig verstand van heeft. Bij ons komt bijvoorbeeld de verlichting pas echt tot zijn recht, omdat de show wordt aangepast aan de locatie. Het geluid wordt zo optimaal mogelijk afgestemd op de locatie, bij grotere bedrijven lijkt het soms op massaproductie en is er helaas geen sprake van maatwerk.

drive in show banner

Apparatuur

Dj Giel gebruikt uitsluitend professionele apparatuur. Dit is nodig om de kwaliteit en de bedrijfszekerheid te kunnen garanderen.

De muziek collectie staat op een hardeschijf en wordt afgespeeld met Pioneer DJ-set (cdj2000NXS) Dit systeem is kwalitatief het beste wat er op dit gebied te koop is, Dj Giel zit dus niet de hele avond verscholen achter een laptop en staat ook niet met de rug naar het publiek in een cd koffer te zoeken.
Verzoekjes zijn razendsnel op te zoeken en kunnen worden klaargezet om op het juiste moment te worden gedraaid.

Geluidsinstallatie

De geluidsinstallatie is volledig van Electro Voice, een oerdegelijk merk met een kristal helder geluid en een heerlijke bas waarmee men als het ware het feest in wordt “gezogen”.

Deze geluidsinstallatie is zeer geschikt voor de meest voorkomende situaties tijdens feesten of bruiloften. Doordat de versterkers aangestuurd worden door een processor klinkt het geluid perfect in elke ruimte. Of het nu een grote zaal, café, huiskamer, tuin, tent, kasteel of kelder is, door de juiste instelling is iedere ruimte geschikt om een feest te geven.

Ook voor kleinere ruimtes of lastig te bereiken plaatsen hebben we nu ook de perfecte oplossing in de vorm van een compact geluidssetje.

Licht

De bijbehorende lichtshow bestaat uit LED-spots van de nieuwste techniek, geen saaie lampen die af en toe knipperen, maar een dynamische  show met verrassende effecten.
We willen dat het licht bijdraagt aan de feest vreugde en daarom is ons licht volledig te besturen door de dj.
Dus rustig licht op de juiste momenten, maar ook een vette lichtshow op de andere momenten.
Door gebruik te maken van movingheads, kunnen we het bruidspaar bijvoorbeeld omringen door schitterend mooie lichtstralen.

De DJ staat achter een mooie dj booth van truss en geeft het geheel een chique maar toch hippe uitstraling.

Het geheel wordt snel opgebouwd, ’s avonds weer afgebroken en in de meeste gevallen in Noord Brabant (regio Den Bosch – Eindhoven) geen reis of km-kosten.

 

Back To Top