Ga naar hoofdinhoud
Van bruiloft tot bedrijfsfeest, de beste kwaliteit

Trouwen in Den Bosch

Trouwen in een unieke setting, op een prachtige locatie in Den Bosch, dé hoofdstad van de prachtige provincie Noord-Brabant. Midden in de prachtige natuur nabij het Engelsche Gat en De Dieze, bevindt zich aan het einde van een indrukwekkende oprijlaan het Kasteel Meerwijk. Een Prachtig kasteel om te trouwen, te dineren, te feesten en tenslotte de volgende morgen weer te ontwaken in de bruidssuite.

Kasteel Meerwijk een top-trouwlocatie

Kasteel Meerwijk is een officiële trouwlocatie van de gemeente ‘s-Hertogenbosch en met haar schitterende ligging en prachtig onderhouden kasteeltuinen, de perfecte locatie voor huwelijk in Den Bosch. Kasteel Meerwijk is het ideale decor voor een onvergetelijke bruiloft met alles er op en er aan. Een veelzijdige locatie waar u als gast niets tekort zult komen. Een bezoek aan deze locatie zult u niet snel vergeten. U kunt uitgebreid kennismaken met dit sfeervolle kasteel, u wordt warm ontvangen en zult versteld staan van de mogelijkheden die deze locatie u te bieden heeft.

Kasteel aan De Dieze

Kasteel Meerwijk, een uniek kasteel uit 1850 verscholen in een beschermd natuurgebied bij ‘s-Hertogenbosch, aan De Dieze is voor talrijke gelegenheden de ideale locatie. Zoals al gezegd een schitterende trouwlocatie, maar daarnaast ook uitermate geschikt voor andere particuliere of zakelijke gelegenheden. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan seminars, vergaderingen of een bedrijfsfeest/personeelsfeest.

Feest bij Kasteel Meerwijk – Den Bosch

Dj Giel / Draaimeesters is hier graag te gast om uw bruiloft of evenement technisch te ondersteunen. Onze expertise zit in het verzorgen van muziek op feesten zoals bruiloften of personeelsfeest, maar uiteraard ook andere evenementen. We leveren een allround dj die aansluit bij uw wensen en verzorgen bijbehorende techniek zoals een licht & geluidsinstallatie. We bieden nen compleet verzorgd pakket, u kunt dus gezellig feestvieren en zorgeloos genieten van een prachtige avond.

Kasteel Meerwijk
Gemaalweg 21
5221 CH ‘s-Hertogenbosch
073-2034300
https://www.kasteelmeerwijk.nl/
https://www.facebook.com/kasteelmeerwijk/
info@kasteelmeerwijk.nl

Back To Top